Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

17.00

Amanda Andréas – piano vocals
Finn Björnulfson – percussion
Jenny Kristoffersson – base
Erik Björksten – guitar
David Andréas – drums
Malin Wättring – saxophone

18.30

Isabella Lundgren – vocals
Carl Bagge – piano
Niklas Fernqvist – bass
Daniel Fredriksson – drums

20.00

Amanda Ginsburg – vocals
Filip Ekestubbe – piano
Ludvig Eriksson – bass
Ludwig Gustavsson – drums

En hel konsertkväll i tre delar med tre av Sveriges mest uppskattade vokalister, Amanda Andréas Isabella Lundgren och Amanda Ginsburg.

Sedan debutsingeln ”Var är vi nu?” som släpptes förra året har Amanda prisats för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som genomsyrar hennes tonsatta vardagsbetraktelser. Hennes debutalbum ”Som havet” slapptes tidigare i år. “Jazzhoppet Amanda Andréas” skrev Per Sinding Larssen, SVT

Isabella Lundgren, en av Sveriges främsta jazzsångerskor, har släppt tre kritikerrosade album i Sverige och fyra i Japan. Svenska Dagbladets musik Recensent Dan Backman kallade henne “bland det bästa som hänt den svenska jazz scenen”. Dagens nyheters recensent Johannes Cornell skrev “om 1900-talet tillhörde Monica Zetterlund tillhör 2000-talet Isabella Lundgren”.

Amanda Ginsburg, Grammisvinnaren tidigare i år i kategorin “Årets jazz” för “Jag har funderat på en sak” – hennes debutalbum – säger “Jag är fortfarande i sån chock över att jag fick ta emot en grammis! Jag är otroligt glad. Det är en ära bara att ha varit nominerad tillsammans med de fyra andra musikerna som inspirerat mig på så olika sätt. Alldeles varm i hjärtat är jag!”

Buy Tickets!

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen