Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Bugge Wesseltoft (NO) – solo piano

“Det finns ingen musiker eller artist i världen som inte är inspirerad av andra. Men, väsentligt är att låta inspirationen utvecklas, att arbeta fram unika personliga uttryck. Detta är vad jag tror och vad jag alltid försökt att uppnå… att finna mitt egna, min egen röst. Jag vill inte vara en kopia av någon storartat musiker, från det förgångna eller närvarande; jag ser ingen poäng med det. Så mycket bra saker har gjorts förut, men man måste hitta sitt eget sound”. Så säger Bugge Wesseltoft.

Vi får möta en pianist och artist som lever upp till sitt credo. I en blandning av musikstilar från Bach och framåt till nutidens många yttringar får vi följa med på en mycket njutbar och spännande resa. Man kan förbereda sig med att lyssna till In Dulce Jubilo i en meditativ stämning.

Bugge Wesseltoft föddes i Porsgrunn i Norge 1964 och har varit professionell artist sedan 1983. Han är även låtskrivare och producent. På åttiotalet gick han med i olika norska grupper som Et cetera och Talisman. Senare har han på egen hand och med bl. a. Dan Berglund omsatt sina egna idéer och uttryck.

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen