Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Filip Jers Quartet Foto Lars Lövendahl

Filip Jers Quartet Foto Lars Lövendahl

Filip Jers ­– harmonica
Henrik Hallberg – guitar
Johan Lindbom – bass
Wille Alin – drums

Med harmonikan monterad tar en veritabel mästare tar plats med sin kvartett på scen. Gruppen har sedan den bildades 2009 skördat stora framgångar överallt. Filip Jers Quartet uppvisar en sällsynt bredd i repertoaren. Svensk folkmusik med polskor framförda så man ser träskoklädd allmoge svänga runt i yster dans. Avlösningen kommer med poetiskt anslag som skapar en meditativ, nästan hypnotiserande känsla. Ta in och njut av denna prisbelönade grupp.

Filip Jers är den förste som tagit magisterexamen i ämnet Harmonika vid KMH i Stockholm. Han föddes 1986 och blev som 18-åring dubbel världsmästare i harmonika vid tävlingar i Tyskland 2005. Nu har han samarbetat med spännande artister som Robert Wells, Janne Schaffer, Timbuktu, Jan Lundgren, Jan Allan och Georg Riedel, och har turnerat över stora delar av klotet.

Henrik Hallberg, född 1981, och ses som en lyrisk musiker med en underbar melodikänsla. Han har uppträtt med Dave Liebman och är medlem i Elin Larsson Group.

Johan Lindblom, född 1987, och är en ekvilibrist med individuell stil. Han spelar i Anders Widmark Trio och har ett specialintresse för svensk folkmusik.

Wille Alin föddes 1987. Han ses som en flexibel och skarp slagverkare. Wille medverkar i flera grupper, bland annat den i Sverige kanske mest framgångsrika inom afrobeat – Music is the Weapon.

buy-tickets-button100-se

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen