Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

5-Aug-Karin-Hammar-w

Hannah Paulsberg (NO) – tenor sax
Karin Hammar ­– trombone
Andreas Hourdakis – guitar
Niklas Fernqvist – bass
Fredrik Rundqvist – drums

Karin Hammar och Hanna Paulsberg spelade för första gången ihop i Trondheim Jazzorkester 2010 och har sedan dess sammanstrålat flera gånger. Deras musikaliska synergi är påtaglig och resulterar alltid i lekfulla och musikaliskt intressanta möten. I kvällens konsert bidrar båda med egna kompositioner. Karin Hammar Fab 4 har funnits sedan 2014 och i februari 2016 släpptes gruppens första CD Imprints, vilken har hyllats av en förtjust jazzkritikerkår över landet.

Hanna Paulsberg, född 1987, är en av de klarast lysande unga norska stjärnorna. Hon har tre album bakom sig med sin egen grupp Hanna Paulsberg Concept. Hon är ofta engagerad som solist i Trondheim Jazzorkester och hennes mustiga tenorsaxspel kombinerar ett varmt och fylligt sound med djup musikalitet.

Karin Hammar, född i Boden 1974, med ett förflutet i den framgångsrika kvintetten Sliding Hammers, är en av Sveriges mest efterfrågade trombonister. Karin Hammar har även nått en internationellt publik med tyngdpunkt i Tyskland, där hon regelbundet turnerar med sina egna projekt.

Andreas Hourdakis bidrar tillsammans med Niklas Fernqvist och Fredrik Rundqvist med lyhördhet, lekfullhet och ett fint, oforcerat sväng.buy-tickets-button100-se

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen