Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Karolina Almgren – soprano sax
Anni Elif Egecioglu (FI) – cello
Martina Almgren – drums/percussion
Malin Almgren – drums/percussion
Isa Savbrant – bass
I den här härliga konserten får vi höra både nyskriven musik och gamla fina jazz- och vis-melodier i ny tappning. Det blir musik fylld av kontraster och spännande överraskningar. Mötet mellan sopransax och cello mot en fond av mäktig rytmsektion känns som något man måste få uppleva.

Karolina Almgren är uppvuxen utanför Göteborg, och bor numera i Malmö. Hon arbetar som frilansande musiker och kompositör. I tidig ålder började Karolina skriva musik och spela saxofon. Hennes intresse för rytm och sväng utmärker henne som saxofonist där hon finner nya funktioner och vägar. Karolina spelar i en mängd olika projekt och band, både egna och andras. Viktigt är projektet Sisters of Invention med systern Malin.

Anni Elif Egecioglu är cellist, sångerska och kompositör, född i Göteborg. Hon är nu bosatt och verksam i Helsingfors och aktiv inom flera olika musikaliska fält. Anni Elif samarbetar med nutida kompositörer, skådespelare och dansare och har get konserter i Europa, Japan och Nordafrika.

Martina Almgren, även kompositör, är bosatt utanför Göteborg. Martina beskrivs som en färgglad del av den nutida svenska jazzscenen. Hon har passion för lekfulla improvisationer, spännande rytmer och uttrycksfulla melodier.

Malin Almgren, även kompositör, är bosatt i Göteborg. Hon har komponerat beställningsverk för Bohuslän Big Band och spelat med bl. a. Lill-Babs, Nils Landgren, och Rigmor Gustafsson.

Isa Savbrant studerar lärarprogrammet på Malmö musikhögskola. Isa rör sig i många genrer och turnerar sedan ett år tillbaka med Marit Bergman. Hon är medlem och arrangör i jazzbandet Lady Swing Orchestra.

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen