Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Två giganter i Svenskt musikliv förenas på scenen i Sövdes fina Amfiteater tillsammans med Monday Night Big Band.
Jill Johnson, som fått glänsande recensioner för sin senaste show Thats Life och populär programledare i TV-serien Jill Veranda, behöver ingen presentation. Hon är helt enkelt magnifik på scenen som både country- och jazzsångerska.
Anders Berglund är en av Sveriges mest kända musikprofiler – arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär från varandes ”popidol” i Blue Swede via Melodifestivaler, ”Så ska det låta”, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film-och teatermusik till skivproduktioner och otaliga dirigentuppdrag med Sveriges ledande orkestrar.
Monday Night Big Band (MNBB) bildades 1988 av jazzmusikern och kompositören Jörgen Nilsson som en hyllning till trumpetaren och arrangören Thad Jones och består av den yppersta eliten professionella jazzmusiker i regionen.
MNBB har en konsertserie som bas i Malmö, nu på hemmascenen Malmö Live Konserthus där man förutom storbandsmusik och bandets solister av högsta kvalité bjuder Malmö-publiken på gäster från både den nationella och internationella jazzscenen, en gång per månad under säsong.

Insläpp från klockan 13:00!


Buy Tickets

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen