Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Lars Beijbom Orchestra Six “Seriously, just kiddin!”

Lars Beijbom – drums, Composer
Fredrik Davidsson – trumpet, flugelhorn
Inge Petersson Lindbäck – tenor & soprano sax
Ola Åkerman – trombone
Robert Tjäderkvist – keyboards
Göran Schelin – bass

Lars Beijbom Orchestra Six utstrålar just den spelglädje som passar inledningen av Ystad Sweden JazzFestival 2016. Genom att kombinera swing och soul med funkiga rytmer och härliga riff lämnar gruppen ett tydligt budskap som säger: “Nu går årets viktigaste jazzhändelse av stapeln och seglar iväg!” Skota hem och låt er förföras i en lagom slör. Kolla gärna gruppen på YouTube.

Orchestra Six är en nyligen startad grupp som kommit till på Beijboms initiativ. Han är kanske annars mest förknippad med Beijbom-Kroner Big Band som sedan 90-talet varit mycket framgångsrikt. Trots det lilla formatet kommer vi att få uppleva storbandskänslan genom blåsarnas klanger

Lars Beijbom är en gedigen arrangör, kompositör, producent och trumslagare. Efter studier i USA kom han till Stockholm hösten 1975 och inledde direkt ett arbete med bland andra Red Mitchell. Senare har Beijbom arbetat med Dionne Warwick, Dee Dee Bridgewater, Tommy Körberg, Cornelis Vreeswijk, Benny Andersson och Björn Ulvaeus,för att nämna några av många.  Han har också arbetat med Erling Kroner i nära två decennier. Lars Beijbom och de grupper han medverkat i har fått åtskilliga utmärkelser.

Orkesterns övriga medlemmar är även de lysande solister och ensemblemusiker.

 

Konsertvärd/Concert Host

Osterlenbryggarna175buy-tickets-button100-se

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen