Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Lars Jansson – piano
Thomas Fonnesbæk (DK) – bass
Paul Svanberg – drums

Formatet är till synes litet men konstnärligt stort. Pianotrion är ett koncentrat av lysande samspel och stort utrymme för vart och ett av instrumenten. Den fullödiga trion bjuder på Lars Janssons egna kompositioner varvade med The Great American Songbook. Det senaste albumet, ”Just This”, gruppens sjunde, kom ut hösten 2018. ”Janssons musik är helt enkelt intelligent … briljant och självklar”, skrev Lira musikmagasin i sin recension som avslutades: ”Att Lars Jansson alltid omger sig med de bästa visste vi sedan tidigare.”

Lars Jansson, född 1951 i Örebro, är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg. Han har spelat med bland andra Arild Andersen, Tolvan Big Band, Equinox, Ulf Wakenius och Cæcilie Norby. Han har en gästprofessur i Århus och har bland annat komponerat för kammarorkester, blåsarkvintett och storband. Han är artist in residence vid Wisconsin University, River Falls, USA.

Thomas Fonnesbæk och Paul Svanberg (son till Lars Jansson) är båda väletablerade musiker med rika meriter och samarbeten.

Buy Tickets!

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen