Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Lisa Wulff (DE) – bass
Adrian Hanack (DE) – saxophone
Martin Terens (DE) – piano
Silvan Strauß (DE) – drums

Här får vi möta en grupp som kan bidra till vår sinnesfrid genom skönt sväng eller med mer meditativ framtoning. Med finurliga kompositioner i ett förnämligt samspel får vi följa med när ensemblen söker sig fram i den musikaliska labyrinten. Kvartetten spelar samtida jazz med en klassisk sättning av okonventionella musiker. Gruppen framför Lisa Wulffs kompositioner med stort utrymme för stundens ingivelser.

Lisa-Rebecca Wulff föddes 1990 i Hamburg. Hon startade med elbas vid nio års ålder. Senare studier vid musikakademin i Bremen och vidare i Hamburg. Hon arbetar regelbundet i studio och som kompositör.

Adrian Hanack fann saxen som mycket ung och begav sig efter gymnasiet till Berlin. Han lärde sig jazzens språk på klubbarna och nu är han en etablerad musiker i Hamburg.

Martin Terens som även är kompositör har magisterexamen från City College of New York 2014. Han har uppträtt med bl. a. Bill Ramsey och Georgie Fame.

Silvan Strauss är mångsidig. Han är engagerad i flera genrer, till exempel rap. I gruppen Pecco Billo är Silvan rap-artist och trummis samtidigt.

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen