Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Christos Barbas (GR) ¬– piano, ney, kaval*, vocals
Dimitris Tasoudis (GR) – drums, piano, keyboards, marimba
Pavlos Spyropoulos (GR) – bass

Musiken som Magnanimus presenterar ger många ingångar till ett landskap där drömmar får fritt spelrum. Kom hit och dröm. Det är vackert så ögonen tåras.

Christos Barbas är född I Thessaloniki. I unga år fick han pianoundervisning i klassisk västerländsk konstmusik. Han fullföljde studierna i sin hemstad och London University. Christos arbetar mycket i folkmusiktraditionen i Grekland, Balkan och Mellanöstern tillsamman med ett stort antal grupper. Han är universitetslärare och flitigt anlitad för workshops runt i Europa.

Dimitris Tasoudis föddes 1980 i Thessaloniki, Grekland. Han har studerat vid universiteten i Thessaloniki och York, UK, med examina i slagverk och komposition. Dimitris har komponerat filmmusik och är medlem i gruppen Prefabricated Quartet. Han arbetar nu som musiklärare samtidigt med ett doktorsarbete vid universitetet i Macedonien.

Pavlos Spyropoulos föddes i Athen 1984. Han har studerat vid konservatoriet i Thessaloniki och tog examen från universitetet där i klassiska musikämnen och piano. Engagerad i projekt med traditionell och samtida musik. 2009 han arbetade han med grupper inriktade på flamenco och modal musik. Han har varit involverad i olika musikteaterprojekt sedan 2010.

*) Ney och kaval är flöjter med ursprung i Persien och Mellanöstern.

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen