Laddar Evenemang

Alice Hernqvist – piano
Mario Ochoa – drums
Aaron Mandelmann – bass

Den unga trion Post-sun-vision, med bas i Malmö, betraktas som en av de mest lovande grupperna inom modern jazz i Sverige.

Pianisten Alice Hernqvist, basisten Aaron Mandelmann och trumslagaren Mario Ochoa träffades när de studerade på Musikhögskolan i Malmö och började experimentera med jazz för fyra år sedan. Deras musik är en improvisatorisk mix, som bygger på Mario Ochoas kompositioner med rötter i klassisk musik och är präglad av medlemmarnas mångfasetterade musikaliska influenser.

Post-sun-vision har beskrivits som en grupp med potential att driva jazzens utveckling framåt och musiken har definierats som lättillgänglig avantgarde;
journalisten Carolina Svensson har sammanfattat gruppens musikaliska inriktning som ”lekfull experimentell jazz” (Sydsvenskan).

Sedan debutalbumet ”Post-sun-vision” släpptes 2018 har gruppen, som vunnit flera priser, turnerat flitigt i Europa, till exempel i Polen, Norge och Italien.

I dag är Post-sun-vision ett etablerat namn i den svenska jazzvärlden, en position som har uppnåtts på kort tid. Tillsammans med Trio Wolski är gruppen för närvarande Ensemble in Residence (EIR) hos Musik i Syd. EIR är musikstiftelsens program för mentorskap. I december i år kommer Post-sun-vision att representera Sverige i projektet Nordic Jazz Comets på festivalen We Jazz i Helsingfors.

Missa inte detta tillfälle att uppleva Post-sun-vision live! En modern pianotrio som samspelt förenar ”melodiskt driv med ganska komplexa kast och en äventyrlig inställning” (P M Jönsson i Lira).

Köp biljett till konsert!

 

STÖD FESTIVALEN GENOM ATT KÖPA EN VIRTUELL BILJETT!

För varje konsert finns det en möjlighet att köpa en virtuellbiljett till de livestreamade konserterna.

Donationsbiljetter:
50 kr, 250 kr, 400 kr, 600 kr.
I biljetten för 600 kr ingår årets art poster av konstnär Karl Valve.
Uppge adress så skickar vi hem postern.
Köp din donationsbiljett här (ange antal biljetter i det grå fältet – default är 1):

[purchase_link id=”25643″ text=”Add to Cart/Lägg till i kundvagn” style=”button” color=”blue”]

Dela med er på våra sociala plattformar!

Titel

Till toppen