Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Anna Pauline

Anna Pauline

Vivian Buczek – vocals
Hannah Svensson – vocals
Anna Pauline – vocal
Ewan Svensson – guitar
Mattias Svensson – bass
Cornelia Nilsson – drums

Triss i damer är en svårslagen hand i poker. På scen denna kväll har vi tre damer som var och en har en egen framtoning som jazzvokalister. Träffsäkerhet med soulfeeling och tydliga ansatser gör denna konsert underbart minnesvärd. I orkestern återfinns Hannas far och medlemmar ur Jan Lundgren Trio. Det blir ett återbesök för samtliga, och vi kan förvänta oss gåshud.”.

Vivian är född i Malmö och är präglad av polska rötter. Hon är utbildad sångpedagog vid Malmö Musikhögskola och började uppträda redan under sin studietid i

Hannah Svensson Photo: Pelle Lundberg

Hannah Svensson Photo: Pelle Lundberg

Sverige och Polen. Hon har fått mycket goda recensioner och har fyra soloalbum bakom sig. Hannah Svensson är född i Falkenberg och har studerat sång i Stockholm och Göteborg. Har samarbetat, med bland annat sin far Ewan, Filip Jers och Jan Lundgren. Hon har flera skivor i bagaget, till exempel kritikerrosade Two Generations. Låtskrivare.

Anna Pauline är även hon en produktiv låtskrivare. Anna har studerat i Köpenhamn och har en Masterexamen från Malmö Musikhögskola. Frontperson för flera egna band. Uppträtt med bland annat Victoria Tolstoy, Nils Landgren

Ewan Svensson är en av Sveriges främsta jazzgitarrister och även kompositör och pedagog. Förutom med egna grupper framträtt med Art Farmer, Clark Terry med flera.

Mattias Svensson har vi, förutom i trion, även upplevt bland annat i duo med Victoria Tolstoy i Ystad. Han är känd som en skicklig och enastående instrumentalist.

Cornelia Nilsson ersätter Zoltan Csörsz som trummis.

Vivian Buczek

Vivian Buczek

Årets VIP konsert ”All that Vocal Jazz” arrangeras främst som ett särskilt tack till alla festivalens sponsorer och alla Yazzfestivalens vänner. Deras insatser för festivalen är ovärderliga och är avgörande för att vi skall kunna arrangera festivalen.

 

Konsertvärd/Concert Host

Yjazzbuy-tickets-button100-se

Dela med er på våra sociala plattformar!

Till toppen